Hachi: Bir Köpeğin Hikâyesi (2009)

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 05/08/2018, 12:54
Orijinal ismi: Hachi: A Dog's Tale
Süre: 93 dk
Yapım: 2009 - İngiltere, ABDHachiko'nun hikâyesini belki duymuşsunuzdur. Yıllar yıllar önce Japonya'da yaşayan bir köpek. Her gün tren istasyonunda sahibinin yollarını gözlüyor. Her gün aynı yerde, aynı saatte onu karşılıyor. Sahibi öldükten sonra bile onu orada beklemeye devam ediyor. Bu bir gerçek hikâye ve 2009 yılında bu hikâyenin öyle güzel bir filmini yapmışlar ki... Köpek filmi deyip geçmeyin. İzlediğim en güzel filmlerden biri. İzlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ben iki kez izledim. Bir kez daha izlemeye yüreğim elverir mi bilmiyorum. 🙁
Fragman:
https://www.youtube.com/watch?v=Y6U7mAnPtw4
Orijinal ismi: Hachi: A Dog's Tale
Süre: 93 dk
Yapım: 2009 - İngiltere, ABD
Hachiko'nun hikâyesini belki duymuşsunuzdur. Yıllar yıllar önce Japonya'da yaşayan bir köpek. Her gün tren istasyonunda sahibinin yollarını gözlüyor. Her gün aynı yerde, aynı saatte onu karşılıyor. Sahibi öldükten sonra bile onu orada beklemeye devam ediyor. Bu bir gerçek hikâye ve 2009 yılında bu hikâyenin öyle güzel bir filmini yapmışlar ki... Köpek filmi deyip geçmeyin. İzlediğim en güzel filmlerden biri. İzlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ben iki kez izledim. Bir kez daha izlemeye yüreğim elverir mi bilmiyorum. 🙁
Fragman:

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 05/08/2018, 16:04😀 Hikâyeyi bilmek filmin etkisinden bir şey eksiltmiyor. Ben de konusunu bilerek izledim ama çok etkilendim.
😀 Hikâyeyi bilmek filmin etkisinden bir şey eksiltmiyor. Ben de konusunu bilerek izledim ama çok etkilendim.

Şu kişiden alıntılanmıştır: Bahar tarhinde 06/08/2018, 18:18kedi ve köpek çok sever olarak ben bunu mutlaka izlemeliyim... yanıma bir arkadaş bulmam gerek. teşekkürler sibel...
kedi ve köpek çok sever olarak ben bunu mutlaka izlemeliyim... yanıma bir arkadaş bulmam gerek. teşekkürler sibel...

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 07/08/2018, 14:54Rica ederim Bahar. İzlediğinde yaz buraya lütfen. Bence sen de çok duygulanır ve beğenirsin filmi. 🙂
Rica ederim Bahar. İzlediğinde yaz buraya lütfen. Bence sen de çok duygulanır ve beğenirsin filmi. 🙂

Şu kişiden alıntılanmıştır: victor_nikiforov tarhinde 17/08/2018, 12:27Arkadaşım evine davet etmişti orda izlemiştim çok güzeldi ama çok üzücüydü etkisinde kalmıştık film biter bitmez hemen araştırmıştık. Sonra ertesi günlerde televizyona verilince ordan izlemiştim ağlatan bir film ağlamak istiyorsanız KESİNLİKLE izleyin!
Arkadaşım evine davet etmişti orda izlemiştim çok güzeldi ama çok üzücüydü etkisinde kalmıştık film biter bitmez hemen araştırmıştık. Sonra ertesi günlerde televizyona verilince ordan izlemiştim ağlatan bir film ağlamak istiyorsanız KESİNLİKLE izleyin!

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 22/08/2018, 12:36sayfana foto yada video nasıl ekleyebiliyosun
sayfana foto yada video nasıl ekleyebiliyosun

Şu kişiden alıntılanmıştır: bird-one tarhinde 24/08/2018, 19:00Sevgili Reyhan, aynı şeyleri farklı farklı yerlere yazmazsak kirlilik oluşmaz ve hatta doğru bölümlere yazsak bunları ne de güzel olur 🙂
Forum kurallarımız var dikkat etmemiz gereken okumak isteyebilirsin diye onun linkini buraya bırakayım. Ve de sorun yaşadığın şeylerin ayrıntılı açıklamasını ilgili başlıklara yazacağım. Takipte kal! 🙂
Sevgili Reyhan, aynı şeyleri farklı farklı yerlere yazmazsak kirlilik oluşmaz ve hatta doğru bölümlere yazsak bunları ne de güzel olur 🙂
Forum kurallarımız var dikkat etmemiz gereken okumak isteyebilirsin diye onun linkini buraya bırakayım. Ve de sorun yaşadığın şeylerin ayrıntılı açıklamasını ilgili başlıklara yazacağım. Takipte kal! 🙂