Cast Kuralım

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 11 Ağustos 2018, 14:40Merhaba
Maksat muhabbet olsun 🙂 Biz diyelim ki yönetmeniz ve Candy'i filme çekicez.Bakalım sizin adaylarınız kim olurdu.Bu animedeki her karakter için geçerli.Sadece Candy ve Terry değil.Türk de olur yabancı da.Benim adaylarım Candy için
Alina Boz (bu arada adını ilk kez öğreniyorum.O kadar seyetmiş olmama rağmen)
![]()
Dakota Fanning
Elle Fanning
Terry için şimdilik tek adayım var 😀
Merhaba
Maksat muhabbet olsun 🙂 Biz diyelim ki yönetmeniz ve Candy'i filme çekicez.Bakalım sizin adaylarınız kim olurdu.Bu animedeki her karakter için geçerli.Sadece Candy ve Terry değil.Türk de olur yabancı da.Benim adaylarım Candy için
Alina Boz (bu arada adını ilk kez öğreniyorum.O kadar seyetmiş olmama rağmen)
Dakota Fanning
Elle Fanning
Terry için şimdilik tek adayım var 😀

Şu kişiden alıntılanmıştır: Bahar tarhinde 16 Ağustos 2018, 07:43alina boz çok yakışır . çağatay değilde yabancı bir aktör vardı. o daha yakışmıştı sanki
alina boz çok yakışır . çağatay değilde yabancı bir aktör vardı. o daha yakışmıştı sanki

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 16 Ağustos 2018, 12:33Çok düşündüm ama o karakterlere yakışacak oyuncuları pek bulamadım. 🙂
Terry için belki Mehmet Günsür olabilir.
![]()
Bir de Anthony için bir adayım var. Zamanında Anthony'yi seslendiren Serkan Altunorak'ı ne zaman televizyonda görsem "Aa Anthony" derim. 🙂
![]()
Gerçi bu adayların yaşı biraz ilerlemiş ama olsun. 🙂
Diğer adayları da aklıma geldikçe yazarım. 🙂
Çok düşündüm ama o karakterlere yakışacak oyuncuları pek bulamadım. 🙂
Bir de Anthony için bir adayım var. Zamanında Anthony'yi seslendiren Serkan Altunorak'ı ne zaman televizyonda görsem "Aa Anthony" derim. 🙂
Gerçi bu adayların yaşı biraz ilerlemiş ama olsun. 🙂
Diğer adayları da aklıma geldikçe yazarım. 🙂

Şu kişiden alıntılanmıştır: victor_nikiforov tarhinde 17 Ağustos 2018, 12:33Dakota ile Elle'i seviyorum biri Twilight serisinde Jane karakterini oynamıştı diğer kardeşide Malefiz'de Aurora karakterini oynamıştı. Film için oyuncuları düşünemiyorum bi ara oyunculara bakmam lazım 😀
Dakota ile Elle'i seviyorum biri Twilight serisinde Jane karakterini oynamıştı diğer kardeşide Malefiz'de Aurora karakterini oynamıştı. Film için oyuncuları düşünemiyorum bi ara oyunculara bakmam lazım 😀

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 17 Ağustos 2018, 22:22Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 16 Ağustos 2018, 12:33Çok düşündüm ama o karakterlere yakışacak oyuncuları pek bulamadım.
![]()
Bir de Anthony için bir adayım var. Zamanında Anthony'yi seslendiren Serkan Altunorak'ı ne zaman televizyonda görsem "Aa Anthony" derim.
![]()
Gerçi bu adayların yaşı biraz ilerlemiş ama olsun.
Diğer adayları da aklıma geldikçe yazarım.
Serkan Altunorak'ı belki bay Albert için düşünebiliriz 🙂 Biraz makyajla baya benzetilebilir.
Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 16 Ağustos 2018, 12:33Çok düşündüm ama o karakterlere yakışacak oyuncuları pek bulamadım.
![]()
Bir de Anthony için bir adayım var. Zamanında Anthony'yi seslendiren Serkan Altunorak'ı ne zaman televizyonda görsem "Aa Anthony" derim.
![]()
Gerçi bu adayların yaşı biraz ilerlemiş ama olsun.
Diğer adayları da aklıma geldikçe yazarım.
Serkan Altunorak'ı belki bay Albert için düşünebiliriz 🙂 Biraz makyajla baya benzetilebilir.

Şu kişiden alıntılanmıştır: bird-one tarhinde 17 Ağustos 2018, 23:33Terry olacak kişiyi bulmak epey zor ve henüz bulamadım. 🙂
Benim oyuncular ise şöyle 😛
Albert; canım Patrick Swayze
Anthony; yine canım River
![]()
![]()
Neil 😀
yine sevdiğim bir oyuncu Anthony Perkins
Eliza
![]()
Ve Candy için Emily de Ravin'i düşünebildim.
![]()
Terry olacak kişiyi bulmak epey zor ve henüz bulamadım. 🙂
Benim oyuncular ise şöyle 😛
Albert; canım Patrick Swayze
Anthony; yine canım River
Neil 😀
yine sevdiğim bir oyuncu Anthony Perkins
Eliza
Ve Candy için Emily de Ravin'i düşünebildim.

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 18 Ağustos 2018, 21:18Neil hariç hepsi de iyi seçimler 🙂 Emily de Ravin'i bilmiyordum.Bilseydim benim seçimim de o olurdu sanırım 🙂 Anthony Perkins bu karakter için baya yaşlı.Ölmüş olması önemli değil ama.... 😀 Resimdeki hali bile yaşlı. Eliza için seçtiğin aktrisin adı yazmıyor.Bana birini anımsattı ama o değildir sanırım.
Anthony için şu anki yaşını düşünmezsek Leonardo Di Caprio favorim olurdu
Neil hariç hepsi de iyi seçimler 🙂 Emily de Ravin'i bilmiyordum.Bilseydim benim seçimim de o olurdu sanırım 🙂 Anthony Perkins bu karakter için baya yaşlı.Ölmüş olması önemli değil ama.... 😀 Resimdeki hali bile yaşlı. Eliza için seçtiğin aktrisin adı yazmıyor.Bana birini anımsattı ama o değildir sanırım.
Anthony için şu anki yaşını düşünmezsek Leonardo Di Caprio favorim olurdu

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 19 Ağustos 2018, 13:46Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 18 Ağustos 2018, 21:18Anthony için şu anki yaşını düşünmezsek Leonardo Di Caprio favorim olurdu
Anthony için aynısını bir Dicaprio hayranı olarak ben yazacaktım. 😀
Benim Anthony ve Albert için adaylarım şunlar:
![]()
Ne de olsa ikisi de birbirlerine benzemiyor muydu? 😀
Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 18 Ağustos 2018, 21:18Anthony için şu anki yaşını düşünmezsek Leonardo Di Caprio favorim olurdu
Anthony için aynısını bir Dicaprio hayranı olarak ben yazacaktım. 😀
Benim Anthony ve Albert için adaylarım şunlar:
Ne de olsa ikisi de birbirlerine benzemiyor muydu? 😀

Şu kişiden alıntılanmıştır: bird-one tarhinde 19 Ağustos 2018, 14:04Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 18 Ağustos 2018, 21:18Neil hariç hepsi de iyi seçimler
Emily de Ravin'i bilmiyordum.Bilseydim benim seçimim de o olurdu sanırım
Anthony Perkins bu karakter için baya yaşlı.Ölmüş olması önemli değil ama....
Resimdeki hali bile yaşlı. Eliza için seçtiğin aktrisin adı yazmıyor.Bana birini anımsattı ama o değildir sanırım.
Seçtiğim erkeklerin hepsi vefat etmiş ne yazık ki. Kasıtlı seçmedim ama seçerken fark ettim hepsinin ölmüş olduğunu.
Anthony Perkins cuk diye oturmuştu ama gözümde Neil karakterine 😀 benim bir tek Candy çok içime sinmedi aralarında 🙂
Eliza'nın ismini yazmamışım evet, kendisi bir zamanların ünlü pembe dizisi Rosalinda'nın kötü ablası Fedra; Nora Salinas.
Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 18 Ağustos 2018, 21:18Neil hariç hepsi de iyi seçimler
Emily de Ravin'i bilmiyordum.Bilseydim benim seçimim de o olurdu sanırım
Anthony Perkins bu karakter için baya yaşlı.Ölmüş olması önemli değil ama....
Resimdeki hali bile yaşlı. Eliza için seçtiğin aktrisin adı yazmıyor.Bana birini anımsattı ama o değildir sanırım.
Seçtiğim erkeklerin hepsi vefat etmiş ne yazık ki. Kasıtlı seçmedim ama seçerken fark ettim hepsinin ölmüş olduğunu.
Anthony Perkins cuk diye oturmuştu ama gözümde Neil karakterine 😀 benim bir tek Candy çok içime sinmedi aralarında 🙂
Eliza'nın ismini yazmamışım evet, kendisi bir zamanların ünlü pembe dizisi Rosalinda'nın kötü ablası Fedra; Nora Salinas.

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 24 Ağustos 2018, 09:15Bence Candy çok iyi bir seçim olmuş 🙂 ve Rosalinda'yı seyrettim ve ilk o aklıma geldi ama belki de benzetiyorum dedim 😀
Bence Candy çok iyi bir seçim olmuş 🙂 ve Rosalinda'yı seyrettim ve ilk o aklıma geldi ama belki de benzetiyorum dedim 😀