Cast Kuralım

Şu kişiden alıntılanmıştır: bird-one tarhinde 24 Ağustos 2018, 19:01Beğenmene sevindim, teşekkür ederim 🙂 hehe Fedra unutulmaz bir karakterdi 😀
Beğenmene sevindim, teşekkür ederim 🙂 hehe Fedra unutulmaz bir karakterdi 😀

Şu kişiden alıntılanmıştır: Narcissus tarhinde 9 Eylül 2018, 00:45Aslında hepsi için benzerlikler mevcut. Özellikle bird-one'ın seçimlerini beğendim. Ama kendim düşününce kimseyi yakıştıramıyorum ya. Bence filmi yapılmaması en iyisi. Yapılırsa büyüsü bozulacak gibi sanki. Animelerden uyarlanan live-action denilen filmlere baktınız mı hiç? İnsanın izleyesi gelmiyor, belki Japonlar yapamamıştır ama karakterlerin tüm güzelliği gidiyor. Anime karakterlerinin bazı aşırı davranışları olur, sadece çizimlerden aldığımız bir sevimlilikleri olur. Şahsen ben Terry'i filmde ağzında sürekli sigara görsem, sarhoş görsem moralim bozulur 😀 Böyle kalması iyi.
Aslında hepsi için benzerlikler mevcut. Özellikle bird-one'ın seçimlerini beğendim. Ama kendim düşününce kimseyi yakıştıramıyorum ya. Bence filmi yapılmaması en iyisi. Yapılırsa büyüsü bozulacak gibi sanki. Animelerden uyarlanan live-action denilen filmlere baktınız mı hiç? İnsanın izleyesi gelmiyor, belki Japonlar yapamamıştır ama karakterlerin tüm güzelliği gidiyor. Anime karakterlerinin bazı aşırı davranışları olur, sadece çizimlerden aldığımız bir sevimlilikleri olur. Şahsen ben Terry'i filmde ağzında sürekli sigara görsem, sarhoş görsem moralim bozulur 😀 Böyle kalması iyi.

Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 10 Eylül 2018, 10:14Filmi, dizisi yapılsa pek iyi olmayacağına ben de eminim ama Candy'nin tekrar gündeme gelmesi için böyle bir şeyin yapılmasını isterdim açıkçası. Güzel olsun olmasın, animenin üzerimdeki etkisini hiçbir şeyin değiştirebileceğini sanmıyorum. 🙂
Filmi, dizisi yapılsa pek iyi olmayacağına ben de eminim ama Candy'nin tekrar gündeme gelmesi için böyle bir şeyin yapılmasını isterdim açıkçası. Güzel olsun olmasın, animenin üzerimdeki etkisini hiçbir şeyin değiştirebileceğini sanmıyorum. 🙂

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 10 Eylül 2018, 21:12Aslında filmlerde öyle teknolojiler kullanılıyor ki, bazı şeyleri yakalamaları zor olmaz.Tabi onun için de hatırı sayılır bütçe ayırmaları lazım. Benimki hayal işte ama olsun 😀
yada anime olarak baştan yapılabilir.Bu konuda da oldukça ilerleme var. 3D animasyonlar vs.
Aslında filmlerde öyle teknolojiler kullanılıyor ki, bazı şeyleri yakalamaları zor olmaz.Tabi onun için de hatırı sayılır bütçe ayırmaları lazım. Benimki hayal işte ama olsun 😀
yada anime olarak baştan yapılabilir.Bu konuda da oldukça ilerleme var. 3D animasyonlar vs.

Şu kişiden alıntılanmıştır: Bahar tarhinde 21 Eylül 2018, 07:17Fedra yı görür görmez tanıdım 😀 . teryy için mehmet günsür iyi fikir .ama o ruhu verir mi emin değilim, aslında beyaz gelincikte ki rolu benziyordu aşağı yukarı. Ve çok başarılıydı. Candy için alina boz da yakışır ama alina boz acemi biraz;) .gündeme gelmesi fikrine ben de katılıyorum
Fedra yı görür görmez tanıdım 😀 . teryy için mehmet günsür iyi fikir .ama o ruhu verir mi emin değilim, aslında beyaz gelincikte ki rolu benziyordu aşağı yukarı. Ve çok başarılıydı. Candy için alina boz da yakışır ama alina boz acemi biraz;) .gündeme gelmesi fikrine ben de katılıyorum

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 1 Kasım 2018, 20:01patrick swayze hariç hepsi on numara leonardo di caprio hayranı olarak bence anthony için fazla ukala river süper bence bay albert brad pitt olabilir sakallı ve saçlı düşünürsek:)))))):
patrick swayze hariç hepsi on numara leonardo di caprio hayranı olarak bence anthony için fazla ukala river süper bence bay albert brad pitt olabilir sakallı ve saçlı düşünürsek:)))))):

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 1 Kasım 2018, 20:12
Ben de şeker kız candy kim olurdu?sorusuna ve diğer adaylar kim olurdu ya cevaben bir şeyler hazırladım bakalım beğenecek misiniz. Arkadaşlar yıllardır, Emel Sayın ve Tarık Akanın birbirlerine karşı ilgili oldukları ve aşk yaşadıkları söylentisi aldı başını yürüdü.Hala da bu konu açılsa Emel Sayının hep gözleri dolar ve anlatır.Hatta kendi hayatını anlatan kitap bile yazacağını söyler.Şeker kız Candy hepimizin hayatını çok etkiledi ve hepimiz içinde kendimizi bulduk. Bende şeker kız candy nin yaşadığı aşk da onları buldum inanılmaz benzerlikler yakaladım.Fotoğrafları birleştirdim.Bakalım nasıl olmuş görüş sizin acaba Terry kim olurdu işte o fotoğraflar
Ben de şeker kız candy kim olurdu?sorusuna ve diğer adaylar kim olurdu ya cevaben bir şeyler hazırladım bakalım beğenecek misiniz. Arkadaşlar yıllardır, Emel Sayın ve Tarık Akanın birbirlerine karşı ilgili oldukları ve aşk yaşadıkları söylentisi aldı başını yürüdü.Hala da bu konu açılsa Emel Sayının hep gözleri dolar ve anlatır.Hatta kendi hayatını anlatan kitap bile yazacağını söyler.Şeker kız Candy hepimizin hayatını çok etkiledi ve hepimiz içinde kendimizi bulduk. Bende şeker kız candy nin yaşadığı aşk da onları buldum inanılmaz benzerlikler yakaladım.Fotoğrafları birleştirdim.Bakalım nasıl olmuş görüş sizin acaba Terry kim olurdu işte o fotoğraflar

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 1 Kasım 2018, 20:17Emel Sayın Ve Candy benzerliği Elisa ve Selma Güneri benzerliği
![]()
Elizaya en uygun oyuncu kesinlikle selma güneri kezban filminden hatırlayan var mı? bilmem hülya koçyiğitle oynadığı bir filmde Elizayı aratmıyor
Emel Sayın Ve Candy benzerliği Elisa ve Selma Güneri benzerliği
Elizaya en uygun oyuncu kesinlikle selma güneri kezban filminden hatırlayan var mı? bilmem hülya koçyiğitle oynadığı bir filmde Elizayı aratmıyor

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 1 Kasım 2018, 20:19
Tarık Akan Terry Candy emel sayın sık sık dugusala bağladığı için emel sayından güzel Candy olur
Tarık Akan Terry Candy emel sayın sık sık dugusala bağladığı için emel sayından güzel Candy olur

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 1 Kasım 2018, 20:31rosalinda daki o kötü kuzenini ben daha çok luisa ya benzettim şu elisa nın biricik dostu babası iflas etmişti hatırlayan varsa oky desin:)))
rosalinda daki o kötü kuzenini ben daha çok luisa ya benzettim şu elisa nın biricik dostu babası iflas etmişti hatırlayan varsa oky desin:)))