Forum Navigasyonu
Konu ve mesaj oluşturabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şeker Kız Candy'nin Çizildiği Mekanlar

Page 1 of 3Next

İskoçya’daki okul, Terry’nin kaldığı ev, Saint Paul Okulu ve dönemin giyim tarzı ve başka okullar yani o döneme ait mekanlar

Saint Paul Okulu Mimari Çizimi

İskoçya’dan görüntüler. Bu resimleri Candy’nin hikayede nerelerde olduğunu hayal etmeniz için daha iyi olacak. Hikayede bu mekanlarda hissedecek gitmiş kadar olacaksınız. Hayallerinizde iyi yolculuklar

İskoçya'dan mekanlar, yaz okulu, evler vs.

sanart2000 has reacted to this post.
sanart2000
şeker kız candy li günler dilerim

Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu. 🙂

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 26 Ağustos 2018, 16:34

Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu. 🙂

Katılıyorum. Reyhan ile bir türlü anlaşamadık bu konuda. 🙂 Reyhan'ın yerine başlıkları toparlamaya çalışacağım.

Toparladım. Sanırım böyle daha güzel oldu. 🙂 Paylaşım için teşekkürler Reyhan. Resimler çok güzel. Yalnız bundan sonra aynı konu ile ilgili bir paylaşım yapacaksan "Yeni Konu" butonuna tıklamak yerine o konu içindeki "Cevapla" butonuna tıklayarak konuyu devam ettirmen daha iyi olur. Yani bu konuda yeni resimler paylaşacaksan benim bu mesajımın altındaki "Cevapla" butonuna tıkla. 🙂

Anladım ama aynı sayfada 5 den fazla foto almadığı için koyamadım Bir de videolar desteklenmiyor sanırım video gönderemedim :(((

DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .

Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26 Ağustos 2018, 20:51

DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .

Bir sorundan dolayı bir süreliğine kaldırdım. İnternet üzerindeki resimleri ekleyebilirsin. Hikaye sayfanda nasıl yapılacağını anlattım.

Tamamm :))))

http://hizliresim.com/4z32bq

Merak edenler varsa Gayda nın gerçek resmi sizcede mideye benzemiyor mu?

Page 1 of 3Next