Şeker Kız Candy'nin Çizildiği Mekanlar
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26/08/2018, 16:00İskoçya’daki okul, Terry’nin kaldığı ev, Saint Paul Okulu ve dönemin giyim tarzı ve başka okullar yani o döneme ait mekanlar
![]()
![]()
Saint Paul Okulu Mimari Çizimi
![]()
![]()
![]()
İskoçya’dan görüntüler. Bu resimleri Candy’nin hikayede nerelerde olduğunu hayal etmeniz için daha iyi olacak. Hikayede bu mekanlarda hissedecek gitmiş kadar olacaksınız. Hayallerinizde iyi yolculuklar
![]()
![]()
![]()
İskoçya'dan mekanlar, yaz okulu, evler vs.
![]()
![]()
![]()
İskoçya’daki okul, Terry’nin kaldığı ev, Saint Paul Okulu ve dönemin giyim tarzı ve başka okullar yani o döneme ait mekanlar

Saint Paul Okulu Mimari Çizimi

İskoçya’dan görüntüler. Bu resimleri Candy’nin hikayede nerelerde olduğunu hayal etmeniz için daha iyi olacak. Hikayede bu mekanlarda hissedecek gitmiş kadar olacaksınız. Hayallerinizde iyi yolculuklar

İskoçya'dan mekanlar, yaz okulu, evler vs.

Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 26/08/2018, 16:34Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu. 🙂
Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu. 🙂
Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 26/08/2018, 16:45Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 26 Ağustos 2018, 16:34Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu.
Katılıyorum. Reyhan ile bir türlü anlaşamadık bu konuda. 🙂 Reyhan'ın yerine başlıkları toparlamaya çalışacağım.
Şu kişiden alıntılanmıştır: sanart2000 tarhinde 26 Ağustos 2018, 16:34Güzel paylaşımlar eline sağlık ama hepsini aynı konu içinde paylaşsan daha iyi olurdu.
Katılıyorum. Reyhan ile bir türlü anlaşamadık bu konuda. 🙂 Reyhan'ın yerine başlıkları toparlamaya çalışacağım.
Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 26/08/2018, 18:08Toparladım. Sanırım böyle daha güzel oldu. 🙂 Paylaşım için teşekkürler Reyhan. Resimler çok güzel. Yalnız bundan sonra aynı konu ile ilgili bir paylaşım yapacaksan "Yeni Konu" butonuna tıklamak yerine o konu içindeki "Cevapla" butonuna tıklayarak konuyu devam ettirmen daha iyi olur. Yani bu konuda yeni resimler paylaşacaksan benim bu mesajımın altındaki "Cevapla" butonuna tıkla. 🙂
Toparladım. Sanırım böyle daha güzel oldu. 🙂 Paylaşım için teşekkürler Reyhan. Resimler çok güzel. Yalnız bundan sonra aynı konu ile ilgili bir paylaşım yapacaksan "Yeni Konu" butonuna tıklamak yerine o konu içindeki "Cevapla" butonuna tıklayarak konuyu devam ettirmen daha iyi olur. Yani bu konuda yeni resimler paylaşacaksan benim bu mesajımın altındaki "Cevapla" butonuna tıkla. 🙂
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26/08/2018, 19:59Anladım ama aynı sayfada 5 den fazla foto almadığı için koyamadım Bir de videolar desteklenmiyor sanırım video gönderemedim :(((
Anladım ama aynı sayfada 5 den fazla foto almadığı için koyamadım Bir de videolar desteklenmiyor sanırım video gönderemedim :(((
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26/08/2018, 20:51DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .
DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .
Şu kişiden alıntılanmıştır: sekerkizcandy.org tarhinde 26/08/2018, 21:28Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26 Ağustos 2018, 20:51DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .
Bir sorundan dolayı bir süreliğine kaldırdım. İnternet üzerindeki resimleri ekleyebilirsin. Hikaye sayfanda nasıl yapılacağını anlattım.
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26 Ağustos 2018, 20:51DOSYA GÖDER PUTONUNA NE OLDU CEVAPLA KISMINDA VE RESİMLER KISMINDA GÖREMEDİM .
Bir sorundan dolayı bir süreliğine kaldırdım. İnternet üzerindeki resimleri ekleyebilirsin. Hikaye sayfanda nasıl yapılacağını anlattım.
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26/08/2018, 22:32Tamamm :))))
Tamamm :))))
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 26/08/2018, 23:57
http://hizliresim.com/4z32bq
Şu kişiden alıntılanmıştır: reyhansenel tarhinde 27/08/2018, 00:47Merak edenler varsa Gayda nın gerçek resmi sizcede mideye benzemiyor mu?
Merak edenler varsa Gayda nın gerçek resmi sizcede mideye benzemiyor mu?

http://hizliresim.com/4z32bq