Forum Navigasyonu
Konu ve mesaj oluşturabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

20 Şubat 2023 Hatay Depremi

Yine bizler de hissettik. Hatay'da 6.4 şiddetinde olmuş... Dayanamıyorum... Ruhum kaldırmıyor artık. Hatay'ı hiç düşünemiyorum... Psikoloji kalmadı bende. Aklımı yitirmekten korkuyorum... Allah rızası için biri bana yardım etsin dayanamıyorum... 😭

Allah rızası için ailem ve bizler için çok dua edin. Çok çaresiz hissediyorum. Ne yapacağız bilmiyorum. Beş yıldır iş arıyorum bulamıyorum. Bir kuruş param bile yok. Keşke olsa da ailemi güvenli sağlam bir eve yerleştirsem. Kaç gündür depremzedelere param olmadığı için yardım edemediğim için içim parçalanıyor, ölüm ve yaralara kalbim eziliyor. 6 Şubat'tan beri ruh halim yemin ederim iyi değil çok kötü etkilendim. Benimkisi yardım çığlığı. Delirme raddesine geldim. Allah'ım nolur bu kabus sonsuza dek bitsin, mutlu ve güvende olalım ülkece artık hayırlısı ile... Dayanamıyorum... 😭

Maalesef 6 canımız daha hayatını kaybetmiş... Kaybımız 41 bin 162'ye yükselmiş. Başımız sağolsun... 😞

Şu kişiden alıntılanmıştır: Candy_Candy tarhinde 21/02/2023, 00:04

Allah rızası için ailem ve bizler için çok dua edin. Çok çaresiz hissediyorum. Ne yapacağız bilmiyorum. Beş yıldır iş arıyorum bulamıyorum. Bir kuruş param bile yok. Keşke olsa da ailemi güvenli sağlam bir eve yerleştirsem. Kaç gündür depremzedelere param olmadığı için yardım edemediğim için içim parçalanıyor, ölüm ve yaralara kalbim eziliyor. 6 Şubat'tan beri ruh halim yemin ederim iyi değil çok kötü etkilendim. Benimkisi yardım çığlığı. Delirme raddesine geldim. Allah'ım nolur bu kabus sonsuza dek bitsin, mutlu ve güvende olalım ülkece artık hayırlısı ile... Dayanamıyorum... 😭

Bir tanem deprem sadece görevini yaptı ama insanoğlunun duyarsızlığı, unutkanlığı,hırsı yüzünden çok çok büyük bir afete dönüştü. Hala o bölgede misiniz, konteyner evlere yerleşebildiniz mi? Var mı bir yakının? Benim Antep'te öğrenciyken aynı odada yan yana yataklarda yatttığımız arkadaşım ve eşi vefat etti Malatya'da.iskenderun da  da amcamızın torunu ve onun eşi birlikte vefat etti.  Bir arkadaşımız ve tüm  baba hariç tüm ailesi Hatay da vefat etti. Çok zorlanıyoruz ama deprem de ölenlerin şehit olduğuna can-ı gönülden inanıyorum. Tek isteğim sorumluların hesap vermesi ve aynı hatayı bir daha asla yapmaması insanların. Geçecek mutlaka geçecek. İnşallah bir iş de bulursun.

Candy_Candy has reacted to this post.
Candy_Candy

Başın sağolsun Bahar abla. 😭😞 Deprem merkezinde değildim ama ben de çok etkilendim. Bizler de sallandık. Evde çatlaklar oluştu. Bu beni daha da endişelendirdi. Bu yüzden kendimi güvende hissetmedim. Tüm sorumlular yargılanır umarım. İyi olmana çok sevindim bu arada. İyi ki yazdın. @baharr

Bu mübarek ay hürmetine bir daha yaşatmasın Mevlam:(. Ben de senden haber aldığım için mutlu oldum. İnşallah herkes yazar da içim rahat eder. Tekrar hayırlı bereketli Ramazanlar diliyorum 🌷

Candy_Candy has reacted to this post.
Candy_Candy