Forum Navigasyonu
Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumŞeker Kız Candy: MangaLady Georgie Manga Yazı
Konu ve mesaj oluşturabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lady Georgie Manga Yazı

PreviousPage 19 of 21Next

25/15 IT'S THE GIRL FROM THE BOOMERANG COMPETITION! COUNT BARNES... HOW DO YOU KNOW GEORGIE? OH, SHE'S MY DAUGHTER'S BEST FRIEND! EXCUSE US! WE DIDN'T WANT TO DISTURB YOU... NO, STAY! WE'VE ONLY JUST MET AGAIN, AFTER ALL THIS TIME!

25/15 Bumerang yarışmasındaki kız! Kont Barnes... Georgie'yi nereden tanıyorsun? Ah, o kızımın en iyi arkadaşı! Affedersiniz! Sizi rahatsız etmek istemedik... Hayır, kal! Bunca zamandan sonra, daha yeni tanıştık!

25/16 BUT, WE HAVE TO SPEAK ABOUT VERY IMPORTANT AFFAIRS... OH, BUT THAT'S NOT A PROBLEM! IT'S PERFECTLY FINE IS GEORGIE LISTENS! LISTEN, GEORGIE... YOU KNOW LOWELL IS MY FIANCE, RIGHT? YES, I KNOW THAT PERFECTLY! AND I ALSO KNOW THE ENGAGEMENT WAS ARRANGED BY YOUR PARENTS WHEN YOU WERE STILL CHILDREN!

25/16 Ama çok önemli işlerden bahsetmek zorundayız... Ah, ama bu sorun değil! Georgie'nin dinlemesi gayet iyi! Dinle, Georgie... Lowell'ın nişanlım olduğunu biliyorsun, değil mi? Evet, bunu çok iyi biliyorum! Ayrıca nişanlanmanın ailen tarafından sen daha çocukken düzenlendiğini de biliyorum!

25/17 THERE AREN'T ANY OTHER TYPES OF MARRIAGES IN THE HOUSE OF NOBLES, MISS! EVEN IF LOWELL WASN'T THE GRANDSON OF THE GOVERNOR AND THERE WAS A BIG CLASS DIFFERENCE BETWEEN OUR FAMILIES, MY NIECE WOULD STILL BE IN LOVE WITH HIM! WHAT AN UNPLEASANT WAY TO SPEAK! HMM... OUR MARRIAGE IS SUPPOSED TO BE NEXT MONTH! YOU PROBABLY ALREADY KNEW THAT, MY DEAR GEORGIE!

25/17 Soyluların evinde başka tür evlilikler yoktur, bayan! Lowell valinin torunu olmasaydı ve ailelerimiz arasında büyük bir sınıf farkı olsaydı bile, yeğenim hala ona aşık olurdu! Ne hoş olmayan bir konuşma şekli! Hımm... Evliliğimizin önümüzdeki ay olması gerekiyordu! Muhtemelen bunu zaten biliyordun, sevgili Georgie!

25/18 I WOULD LIKE TO GIVE YOU MY CONGRATULATIONS! FINALLY, IF YOU HAVE LOWELL'S CONSENT... LOWELL J. GREY... THE GRANDSON OF THE GOVERNOR OF SIDNEY! GEORGIE, IS HE THE ONE THAT YOU...?

25/18 Sizi tebrik etmek istiyorum! Sonunda, Lowell'ın rızasını aldıysanız... Lowell J. Grey... Sidney valisinin torunu! Georgie, senin olduğun kişi o mu...?

25/19 HUH? HMM. HA HA! IT'S ESPECIALLY HOT TODAY, ISN'T IT? ALL IN ALL, WHAT A NICE SURPRISE FOR YOU TO VISIT, MISTER DUKE! IT'S SO SUDDEN!

25/19 Ha? Hımm. Ha ha! Bugün özellikle sıcak, değil mi? Hepsi, ziyaret etmeniz için ne hoş bir sürpriz bay Duke! Çok ani oldu!

25/20 ALL THE NOBLE FAMILIES CAME TO LONDON TO ATTEND THE CEREMONY! BUT OF COURSE... IT'S STILL YOUR NIECE'S MARRIAGE! IS THIS TRUE? ELISE TOLD THE TRUTH? GEORGIE, I WOULD ALSO LIKE YOU TO ATTEND THE CEREMONY! THE NOBILITY HAVE A LOT OF ETIQUETTES. SO, EVERYONE WILL HAVE A RESERVED PLACE ARRANGED BY THEIR RANK IN SOCIETY! I THOUGHT YOU COULD ORGANIZE IT! MOREOVER, THERE WILL BE VERY BEAUTIFUL LONDON LADIES! I WANTED TO PUT YOU IN CHARGE OF THE PREPARATIONS!

25/20 Bütün soylu aileler törene katılmak için Londra'ya geldi! Ama elbette... Bu hala yiğeninizin evliliği! Bu doğru mu? Elise doğruyu mu söyledi! Georgie, törene katılmanı istiyorum! Asillerin birçok etiketleri vardır. Böylece, herkesin toplumdaki sıralamasına göre ayrılmış bir yeri olacaktır! Bunu organize edebileceğinizi düşündüm! Dahası, çok güzel Londra leydileri olacak! Hazırlıkların sorumluluğunu size vermek istiyorum!

25/21 LOWELL, WHAT HAPPENED? YOU DIDN'T TELL ME THAT THE MARRIAGE WAS PLANNED FOR THE FOLLOWING MONTH! GEORGIE... ONCE I BECOME LOWELL'S SPOUSE, WE WILL CONTINUE TO SEE EACH OTHER, RIGHT, GEORGIE? WILL YOU EXCUSE ME? LOWELL... LOWELL, I NEED TO TALK TO YOU! I NEED TO KNOW THE TRUTH!

25/21 Lowell, ne oldu? Bana evliliğin bir sonraki ay için planlandığını söylemedin! Georgie... Lowell'ın eşi olduğumda birbirimizi görmeye devam edeceğiz, değil mi Georgie? Müsaade eder misiniz? Lowell... Lowell, seninle konuşmam gerek! Gerçeği bilmem gerek!

25/22 GEORGIE! GEORGIE! (CAAWW CAAWW) GEORGIE! GEORGIE! THE PARROT IS STILL UTTERING THE NAME "GEORGIE" WITH LOVE! HE MUST HAVE LISTENED TO ABLE UTTER THAT NAME WITHOUT STOP, DON'T YOU THINK? IT'S SO ROMANTIC!

25/22 Georgie! Georgie! (Gaakk gaakk) Georgie! Georgie! Papağan hala "Georgie" adını sevgiyle söylüyor! Abel'in durmadan bu ismi telaffuz etmesini dinlemiş olmalı, sence de öyle değil mi? Bu çok romantik!

25/23 I ALSO WANT TO FALL PASSIONATELY IN LOVE WITH A MAN! ME TOO! HUH? EH... (KNOCK KNOCK) MADAM, MISS! MASTER IS ASKING FOR YOU. YOU HAVE AN IMPORTANT GUEST.

25/23 Bende bir erkeğe tutkuyla aşık olmak istiyorum! Ben de! Ha? Eh... (Kapı tıklama sesi) Madam, bayan! Efendi sizi istiyor. Önemli bir konuğunuz var.

26/2 WAIT, GEORGIE!

26/2 Bekle, Georgie!

PreviousPage 19 of 21Next